نکاتی برای مراقبتهای بعد از سوراخ کردن گوش که باید بدانید!
گالری طلای روبی
1400/02/05
مراقبتهای بعد از سوراخ کردن گوش آن چیزی است که در این مقاله از روبی گلد به آن میپردازیم. شاید برایتان عجیب باشد که بگوییم اکثر خانمها و حتی بعضی آقایان حداقل یک عمل زیبایی در صورتشان دارند! بله پیرسینگ گوش همان عمل زیبایی است که خیلی از ما چند ماه پس از به دنیا آمدن انجام دادیم. سوراخ کردن گوشها برای استفاده از گوشواره سادهترین عمل زیبایی رایج در میان خانمهاست که البته در کشورهای مختلفی توسط مردان هم انجام میشود.
ناگفته نماند که انجام عمل سوراخ کردن گوش و استفاده از این اکسسوری محبوب در دوران تمدن ایلام تنها مختص مردان بود و پس از آن کمکم در مدلهای متفاوتی بر روی گوش زنان هم دیده شد. این روزها برای عمل پیرسینگ گوش هیچ محدودیت جنسیتی و یا محدودیت سنی وجود ندارد و شما میتوانید با هر سن و سالی برای سوراخ کردن گوش اقدام کنید؛ اما چیزی که در مورد این عمل بسیار اهمیت پیدا میکند مراقبهای بعد از سوراخ کردن گوش است.
این مراقبتها تا پیش از اینکه از دستگاههای بهداشتی برای انجام این عمل استفاده شود خیلی پیچیدهتر بود. در گذشته که از روشهای سنتی برای سوراخ کردن گوش استفاده میشود مراقبت از آن هم سختتر بود، چراکه گاهاً با عفونتهای شدید همراه میشد؛ اما حالا مراقبتهای بعد از سوراخ کردن گوش به چند مورد محدود میشود که با رعایت کردنشان میتوان به سلامت از این عمل ساده گذشت.
معمولا برای سوارخ کردن گوش از دو روش استفاده میکنند.
افراد متخصص برای سوارخ کردن گوش از ابزارهای متفاوتی استفاده میکنند، یکی از این ابزارها تفنگ گوش سوارخ کن است. نحوه انجام کار به این صورت است که به صورت خودکار سوراخی در گوش ایجاد میکنند و گوشواره طلا را درون آن سوارخ قرار میدهند.
در این روش متخصص براس سوراخ کردن گوش از یک سوزن تو خالی استفاده میکند و آن را در محل مورد نظر فرو میکند و از طرف دیگر گوشواره را وارد حفرهی سوزن میکند و به جای سوزن در گوش شما گوشواره قرار میگیرد.متخصص به جای سوزن میتواند از آنژیوکت هم استفاده کند. گوشوارههایی که در همان لحظه در گوش قرار میگیرد باید مدتی در گوش شما بماند تا زخم بهبود یابد و بعد از آن شما میتوانید اقدام به تعویض آن نمائید.
از کلیدیترین نکاتی که باید بعد از سوراخ کردن گوش به آنها توجه داشت میتوان به رعایت بهداشت، استفاده از پمادهایی مانند تتراسایکلین، عدم شستشو به مدت 48 ساعت و انتخاب گوشوارههای سبک ترجیحاً میخی اشاره داشت؛ و اما یکی دیگر از نکاتی که باید پیش از سوراخ کردن گوش بدانید این است که باید تا حد امکان از دستکاری و پیرسینگ گوش در نواحی غضروفی خودداری کنید. عفونت غضروف یکی از شایعترین مشکلات جدی است که ممکن است پس از سوراخ کردن گوش به آن دچار شوید. در بعضی موارد این عفونت تا اندازهای پیش روی میکند که فرد مجبور به انجام عمل جراحی غضروف گوش و خارج کردن عفونت میشود.
یکی از سوال های رایج بعد از پیرسینگ این است که، بعد از سوراخ کردن گوش چه پمادی استفاده کنیم؟ پس از سوراخ کردن گوش به طور طبیعی زخم کوچکی در ناحیه سوراخ شده ایجاد میشود که در صورت لمس دردناک است. استفاده از پمادهایی مانند تتراسایکلین به زخم کمک میکند تا بدون اینکه درگیر عفونت شود خود را ترمیم کند. معمولاً توصیه میشود که در 48 ساعت اول پس از سوراخ کردن گوش به طور مرتب از این دسته پمادها استفاده شود.
اگر احساس کردید که از میزان درد و التهاب محل زخم کاسته نشده است باید به پزشک مراجعه کنید. در بعضی موارد نیاز است که پس از سوراخ کردن گوش از آنتیبیوتیک خوراکی مصرف کنید. البته گاهی اوقات این التهاب به دلیل حساسیت پوست شما به فلزاتی مانند نیکل است که در این صورت باید از زیورآلاتی فاقد نیکل استفاده کنید.
بیشتر خانوادهها زمانی که دارای فرزند دختر میشوند، بعد از مدتی به فکر سوراخ کردن گوش نوزاد خود میافتند. اما باید توجه داشت که باید به سن نوزاد خود دقت نموده و بهترین زمان را برای سوراخ کردن گوش نوزادشان پیدا کنند. چرا که مراقبتهای بعد از پیرسینگ گوش خود چالشی قابل توجه میباشد.
کودک یا نوزاد شما درکی از زیبایی گوشواره ندارد و تنها تصورش این است که شما با سوراخ کرن گوشهایش قصد اذیت کردن او را دارید، بنابراین صبر کنید تا خود کودک از شما بخواهد که گوشهایش را سوارخ کنید و بعد برای خرید گوشواره طلا بچه گانه اقدام کنید، زیرا زمانی که خود کودک از شما درخواست میکند میتواند در مراقبت بعد از پیرسینگ نیز با شما همراهی کند.
برای سوارخ کردن گوش نوزاد، بهتر است که سن او بیشتر از 2 سال باشد. زیرا نوزاد ممکن است، گوش و گوشواره را دست کاری کرده و منجر به عفونت آن شود یا گوشواره را باز کند و ببلعد. بنابراین نباید قبل از 6 ماهگی گوش نوزاد را سوراخ کنید. همچنین باید بدانید سیستم ایمنی بدن نوزاد تا قبل از 6 ماهگی بسیار پایین است و نوزاد نمیتواند از عفونت حفره گوش، در امان باشد. شاید از این سوال برای شما پیش بیاید که بعد از سوراخ کردن گوش چه کنیم در ادامه شما را در این زمینه آگاه خواهیم کرد.
نکات مراقبت بعد از سوراخ کردن گوش بزرگسال و کودکان با هم متفاوت است، چرا که کودکان و نوزادان نمیتوانند عوامل و نکات لازم را رعایت کنند، در نتیجه این مسئله در مورد آنان کمی حساسیت بیشتری دارد. در کشور ما مرسوم است که در همان ماههای اول تولد نوزادشان برای سوراخ کردن گوش او اقدام میکنند. از آنجایی که شرایط فیزیکی نوزادان با بزرگسالان متفاوت است باید پیش از اقدام برای این کار از مراقبتهای بعد از سوراخ کردن گوش نوزادان اطلاع پیدا کنید. زمانی که قرار است گوش نوزادتان را سوراخ کنید علاوه بر تمام مواردی که در بالا برای مراقبتهای بعد از عمل پیرسینگ گوش ذکر کردیم، باید به چند نکته دیگرهم توجه داشته باشید.
فرزندتان را مدام چک کنید و مراقب حرکات غیرارادی نوزادان خود باشید. کشیدن گوشواره و یا لمس جای زخم در روزهای اول پس از سوراخ کردن گوش بسیار دردناک است و ممکن است نوزادتان با انجام این کارها به صورت غیرارادی به خود آسیب برساند.
در آخر توصیه میکنیم از سوراخ کردن گوش به روشهای سنتی و در منزل به شدت خودداری کنید تا برای مراقبتهای پس از سوراخ کردن گوش به دردسر نیفتید.
همانطور که گفتیم برای بزرگسالان پس از 6 هفته و برای نوزادان از همان ابتدا بهتر است که از گوشواره طلا استفاده شود. چراکه احتمال ایجاد حساسیت در استفاده از طلا بسیار کمتر از دیگر فلزات است. شما میتوانید برای خرید انواع گوشواره طلای زنانه و گوشواره بچهگانه به فروشگاه آنلاین روبی گلد مراجعه کنید.